İlerici Kadınlardan Akdeniz Üniversitesi’nde İmza Kampanyası

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç Dr Esin Özatalay ile cinsel istismar üzerine röportajımız
16 Aralık 2016
İLERİCİ KADINLAR DERNEĞİ – 2016 KADIN ALMANAĞI
3 Ocak 2017

İlerici Kadınlardan Akdeniz Üniversitesi’nde İmza Kampanyası

Akdeniz Üniversitesi’nde okuyan İlerici Kadınlar Derneği üyesi öğrenciler 17 Ekim Pazartesi günü üniversite içerisinde bir imza kampanyası başlattı.

Kampüs içerisindeki aydınlatma sorununun giderilmesi ve ringlerin çoğaltılmasını kapsayan imza kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Hedeflerini 1000 imza almak olarak belirleyen İlerici Kadınlar Derneği üyeleri bu hedeflerini gerçekleştirdi.

23 Aralık Cuma sabahı rektörlüğe imzalı dilekçeleri teslim eden öğrenciler sorunların giderileceğine dair rektörlükten söz aldılar. Verilen sözler yerine getirilene kadar olayın takipçisi olacaklarını açıkladılar.