” Satranç oynayan lanetlenmiştir” diyen gerici cübbelilere inat çocuklarımızla satranç oynuyoruz!

İLERİCİ KADINLAR DERNEĞİ – 2016 KADIN ALMANAĞI
3 Ocak 2017
İstediğiniz kadınlardan olmayacağız!
6 Ocak 2017

Bugün ülkemiz gericiliğin ve karanlığın kuşatması altındadır.

Yaratılan tüm ilerici birikime ve laikliğe düşmanlık besleyen siyasi iktidar ve yandaşları, gericiliği birçok kanaldan yaygınlaştırmaya devam ediyor.

” Satranç oynayan lanetlenmiştir” diyen gerici iktidarın piyonu Cübbeli, nefret söylemleriyle yozlaşmanın ve gericiliğin zeminini oluşturmaya çalışmaktadır.

Bu ülkede kendileri gibi yaşamayan, düşünmeyen, giyinmeyen herkesin yaşam tarzına müdahale eden, kindar ve dindar bir nesil yetiştirmeye çalışan bu zihniyete inat;

Aklı ve bilimi esas alan satranç sporu, Türkiye’nin geleceğine imza atacak nesilleri yetiştirmeye devam edecektir.

Gelecek güzel günlere inancımızla, örgütlülüğün ve laiklik mücadelesinin yolunu büyütmek için İKD ve Maltepe Nazım Kültürevi’nin ortak olarak düzenleyeceği, Türkiye Satranç Federasyonu Antrenörü Nahid Gahramanlı ve öğrencilerinin de katılacağı ” Yobaza İnat, Şah ve Mat ! ” etkinliğine satranç sporunun ışığıyla büyüyen tüm dostlarımızı çocuklarıyla birlikte davet ediyoruz.

Tarih: 07.01.2017 Cumartesi

Saat: 16.00

Yer: Maltepe Nâzım Kültürevi (Yalı Mahallesi Beşçeşmeler Meydanı Karaağaç Sok. No:14)