” Satranç oynayan lanetlenmiştir” diyen gerici cübbelilere inat çocuklarımızla satranç oynuyoruz!
5 Ocak 2017
Yazar Tülin Tankut ile yeni romanı üzerine söyleşimiz…
10 Ocak 2017

İstediğiniz kadınlardan olmayacağız!

Gericilik ve kadın düşmanlığı propagandaları ders kitapları ve kamu kaynaklarından basılan broşürlerin dağıtılması ile devam ediyor.

Önce Kütahya ve Pamukkale belediyesince dağıtılan ve içinde “Çalışma hayatında kadın iş yerinde kocasından daha yakışıklı erkeği görürse gönlü ona kayabilir, kırsın dizini otursun”,  “Çok eşlilik yararlıdır, hatta huysuz karısı olan erkek kadını boşayıp başka bir erkeğe bela etmek yerine, ikinci eşi alıp ilk eşin rekabet duygularını harekete geçirip onu dize getirse daha iyi olmaz mı”  sözlerinin yer aldığı kitap skandalından sonra şimdi de  Gaziantep Şahinbey Belediyesi yeni evlenen çiftlere  “Mutlu bir aile için kadın ve aile ilmihali” adı  kitabı dağıttı.

Bu kitapta da  “Bir hanımın mecbur kalmadıkça taksiyi tercih etmemesi en güzelidir”, “Fuhuş kapısı önce bakışla aralanır”   sözleri yer aldı.

Kadına uygulanan gerici politikaların çekinmeden yazıldığı ve bunun halka dağıtıldığı   kitapları da fetvaları da kabul etmiyoruz!

İKD’li  kadınlar olarak yapılan bu aşağılamaya, kadını eve mahkum etmeye boyun eğmeyeceğiz!  Kadının ne zaman taksiye bineceğine nerde ne zaman kiminle görüşeceğine siz değil kadın verecek!

İstediğiniz kadınlardan olmayacak istediğimiz ülkeyi yaratana kadar mücadelemizi büyüteceğiz.

06.01.2017