‘HAYIR’IMIZ BAŞKANLIĞINIZDAN DAHA BÜYÜKTÜR!
17 Nisan 2017
Türkiye’de Çocuk İşçi Olmak
22 Nisan 2017

İLERİCİLİK MÜCADELESİNDE KADINLAR KİTABI ÇIKTI…

İlerici Kadınlar Derneği tarafından kurulan Beria Onger Kadın Akademisi, ilk dönem eğitimlerini geçtiğimiz aylarda tamamladı. Akademide kadın sorunu güncel ve tarihsel yönleri ile ele alındı. Bu dönem boyunca ders veren eğitimcilerimiz, yaptıkları sunumları kaleme aldılar ve bu kitap böyle ortaya çıktı.

Kadınların hayatın her alanında daha fazla sözünü söyledikleri, tartıştıkları, inisiyatif aldıkları, kendilerini geliştirdikleri günlere özlemimizle bu Akademi’yi kurduk. Eminiz ki özlemlerimizin gerçekleşmesinde Beria Onger Kadın Akademisi önemli bir kilometre taşı olmaya devam edecek.

Kitabı edinmek için Sosyal medya hesaplarımıza başvurabilir  int@ilericikadinlardernegi.org.tr adresine mail atabilirsiniz.

19.04.2017