Çocuk istismarı tartışmalarından idam, hadım ve ”zina” çıkaran iktidar ikiyüzlüdür.
22 Şubat 2018
EMPERYALİST BARBARLIK YENİLECEKTİR
15 Nisan 2018

VİCDAN DEĞİL YALAN KONVOYU

EMPERYALİZME VE GERİCİLİĞE KARŞI DİRENEN SURİYELİ KADINLARA SELAM OLSUN!

Yedi yıldır emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin saldırı ve işgaline direnen Suriye’deki katliamlarla ilgili yalan kampanyasına bir yenisi ekleniyor.

Bu kez de Suriye’deki işgalin işbirlikçisi gerici kuruluşlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kullanarak Suriye’de işledikleri insanlık suçlarının üzerini örtmeye, Suriye Halkı’na karşı yeni bir saldırı hamlesini meşrulaştırmaya çalışmaktadırlar.

Kendilerine “vicdan konvoyu” adını veren bu oluşumun vicdan ile herhangi bir ilgisi yoktur.

Bu oluşum olsa olsa yalan konvoyundan başka bir şey değildir.

11 yıldır işgal ve savaşla parçalamaya çalıştıkları Suriye’de halkın direnişi karşısında bu yalancılar şimdi de ellerinde kanı olan kadınlar üzerinden suçlarını aklamaya çalışmaktadır.

Yıllardır cihatçı çetelerin insanlık dışı saldırılarını ve katliamlarını örtmeye, bu suçları utanmadan Suriye Halkı’nın meşru mücadele gücüne yıkmaya çalışmaktan başka bir şey değildir yaptıkları.

Vicdan adıyla yola çıkacaklarını ilan eden bu yalan organizasyonunun açıklamasındaki veriler tıpkı emperyalist merkezler aracılığıyla yaygınlaştırılan “haberler” gibi yalanlarla doludur.

Lazkiye’de, İştebrak’ta Humus’ta, İkrime’de, Hama’da, Şengal’de kafa kesenlere, kadınları ve çocukları katledenlere, köle pazarlarında satanlara destek olan bu işbirlikçiler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kullanarak insanlık suçlarının üzerini örtemezler!

Ülkemizde Suriyeli kadın ve çocukları satan köle tacirleri mahkemelerde aklanırken dahi sesini çıkarmayanların bugün “vicdan” diyerek yollara dökülmesi bu katliamları meşrulaştırmaktan ve emperyalist planlardan pay kapmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmekten başka bir anlama gelmez!

Bu yalan konvoyuna en güzel cevabı tıpkı senelerdir emperyalist işgale ve onun yobaz çetelerine karşı direnen ve savaşan Suriyeli kadınlar verecektir!

Selam olsun Suriyeli kadınların onurlu mücadelesine!

06.02.2018