VİCDAN DEĞİL YALAN KONVOYU
23 Nisan 2018

EMPERYALİST BARBARLIK YENİLECEKTİR

Emperyalist barbarlık yenilecektir!

Günlerdir “kimyasal silah” yalanıyla hazırlık yapan ABD öncülüğündeki emperyalistlerin Suriye’ye dönük saldırısı barbarlıktır.

Irak’ı işgal etmek için uydurdukları “kimyasal silah” yalanını bu kez cihatçı katiller üzerinden Suriye’de gündeme getiren emperyalistlerin niyeti bölgedeki planlarını hayata geçirmekten başka bir şey değildir.

Suriye halkının onurlu mücadelesi karşısındaki çaresizliklerini ortaya koyan bu saldırı tamamen gayri meşrudur.

Suriye’ye dönük saldırganlığın aygıtı olan cihatçı katil örgütleri besleyip büyüten AKP iktidarı, emperyalist saldırının da destekçisi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.

Yobaz çetelere silah ve mühimmat taşıyanlar daha fazla saldırganlık isteyerek cihatçı çetelerin uzantısı olduklarını da bir kez daha ilan etmektedir.

Bu emperyalizm işbirlikçileri, ülkemizde de çocuklarımızın geleceğini cihatçı eğitimle karartmaya çalışanlardır!

Aynı emperyalizm işbirlikçileri gerici yurtlarında ve okullarında çocuklarımızın istismarının sorumlularıdır!

Bunlar, toplumsal yaşamımızı gerici referanslara dayandırarak laikliği ortadan kaldırmak için uğraşanlardan başkası değildir!

Topraklarımızdaki kurtuluş savaşı sırasında işgalcilerle işbirliği yapanlar, bugün Suriye’de emperyalizmin işbirlikçileridir.

Suriye Halkı ve onun meşru hükümeti bu barbarlığa ve yobazlığa karşı yıllardır mücadele etmiş ve boyun eğmemiştir. Yine boyun eğmeyecektir!

İlerici Kadınlar Derneği olarak, emperyalizme ve gericiliğe karşı mücadele eden Suriyeli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz!

Yaşasın Suriye Halkı’nın onurlu direnişi!

Kahrolsun emperyalizm!