KADIN ÜNİVERSİTELERİ GERİCİ POLİTİKALARIN UZANTISIDIR
11 Temmuz 2019
Avukat Şükran Eroğlu; ‘Nafaka hakkının kaldırılmasıyla diğer hakların yok edilmesinin önü açılacak’
6 Ağustos 2019

HAREMLİK SELAMLIK KAMPLARA HAYIR!

Geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği kamplardaki haremlik-selamlık uygulaması bu yıl da devam ediyor. Bu kamplarda çocuklarımız tarikat ve cemaatlerin propagandalarına maruz bırakılıyor.“Değerler Eğitimi” adı altında verilen seminerlerin konuşmacıları dini yapılanmalardan davet ediliyor. Bu yıl bu gerici etkinliğe, ne yazık ki, Milli Eğitim Bakanlığı da destek verecek. Bakanlık başlattığı “Liseliler çok okuyor çok geziyor” okuma kampanyası kapsamında, kitap okuyan ve yorumlarını video ile sosyal medyada paylaşan öğrencilerden 100’ünün ücretsiz olarak gençlik kampına gönderileceğini duyurdu.

Kamp adı altında çocuklarımıza dini eğitim verilmesini, dindar ve kindar gençlere dönüştürülmesini kabul etmiyoruz. Çocuklarımızın aydınlık bir geleceğe sahip olmaları için, eşit, parasız,laik ve bilimsel eğitim için mücadelemize devam ediyoruz! Kamp ya da kampanya gibi maskelenmiş etkinlikler aracılığıyla çocuklarımızı tarikat ve cemaatlere teslim etmeyeceğiz !

25.07.2019