“Türkiye Yüzyılı” adı altında Sermayenin Orta Vadeli Programı ile işçi ve emekçilerin omuzlarına kriz yükünü yıkan,
“Yeni Anayasa” ile Cumhuriyeti ve laikliği ortadan kaldırmayı hedefleyen,
“Türkiye Yüzyılı Maarif Müfredatı” gibi ucube bir programla çocukların, gençlerin hayatını karartan,
Emperyalizm işbirlikçiliği ile bölgemizdeki emekçi halkların katledilmesine ortak olan,
Gerici kuşatmanın bütün ağırlığıyla başta kadınlar olmak üzere emekçilerin hayatını cehenneme çeviren siyasi iktidara ve onun temsil ettiği patronlar ile gericilere karşı ayağa kalkıyoruz!

Yoksulluğun kaynağını ortadan kaldırmak için, yağma ve talana, yobazın karanlığına karşı mücadeleyi büyütme zamanıdır!

İlerici Kadınlar Derneği bütün kadın emekçileri eşitlik ve laiklik için mücadeleye çağırıyor!
Haramilerin, yandaşların iktidarına karşı sesimizi yükseltiyoruz!
1 Mayıs’ta eşitlik, laiklik ve sosyalizm için yan yana gelelim, mücadeleyi büyütelim!

30.04.2024
İlerici Kadınlar Derneği